GRAFIATO SILIKONI

Grafiato Silikoni është një suva akrilike silikoni e një cilësie të lartë, me efekt kapilar hidrofobik, shumë rezistente ndaj motit dhe e papërshkueshme nga uji me përshkueshmëri të madhe të avujve të ujit. Pra, parandalon rritjen e mikrobeve. Siguron rezistencë ndaj dritës ultraviolet (UV), nxehtësisë dhe degjenerimit oksidativ. Ka ngjitje, qëndrueshmëri dhe fleksibilitet të shkëlqyeshëm. është rezistent ndaj rrezeve të diellit, formimit të mykut, algave dhe kërpudhave.

GRAFIATO SILIKONI

Grafiato Silikoni është një suva akrilike silikoni e një cilësie të lartë, me efekt kapilar hidrofobik, shumë rezistente ndaj motit dhe e papërshkueshme nga uji me përshkueshmëri të madhe të avujve të ujit. Pra, parandalon rritjen e mikrobeve. Siguron rezistencë ndaj dritës ultraviolet (UV), nxehtësisë dhe degjenerimit oksidativ. Ka ngjitje, qëndrueshmëri dhe fleksibilitet të shkëlqyeshëm. është rezistent ndaj rrezeve të diellit, formimit të mykut, algave dhe kërpudhave.

Pamja: Pastë Ngjyra: E bardhë Magazinimi: Ruhet në vende të mbrojtura nga rrezet e diellit dhe acar, për të paktën 12 muaj pas datës së prodhimit në paketimin origjinal në një vend të thatë Djegshmëria: E padjegshme Rezistenca ndaj mykut: E lartë pH e miksimit: 9 Temperatura e aplikimit: + 50C to + 350C Dëndësia: 1.85 kg / liter Rezistenca ndaj shtypjes: ≥ 10 N / mm2 Fleksibiliteti: ≥ 5.0 N / mm2 Ngjitshmëria: ≥ 1.0 N / mm2 Paketimi: Kovë 25 kg PDF: GRAFIATO SILIKONI
Fusha e Aplikimit Grafiato Silikoni përdoret së jashtmi si render (veshje e sipërme) në vendin e prodhimeve tradicionale të bazuara në mermer, dhe së brendshmi si një shtresë dekorative. Është aplikuar në mure dhe tavane, të bëra nga materiale të ndryshme ndërtimi si suva dhe beton, pllaka çimentoje etj. Është ideale si një shtresë e sipërme për sistemet e izolimit të jashtëm për ndërtesat. Aplikimi Para përdorimit, përzieni mirë produktin me një mikser me rpm të ulët. Konfirmo cilësinë e sipërfaqes së rrafshët të nënshtresës, korrigjoni nëse është e nevojshme dhe aplikoni materiali me një mistri të lëmuar çeliku inox ose plastike. Në vijim, ‘barazoni’ materialin në trashësinë maksimale të kokrrës duke ‘shtypur’, me lëvizje të rrumbullakëta, rrethore duke përdorur një plastik për paraqitje, në varësi të efektit të dëshiruar estetik. Koha e punës për të zbutur materialin varet nga thithja e substraktit dhe temperatura e ambientit, pasi materiali të vendoset dhe para se të thahet plotësisht, midis 10 deri në 20 minuta. Para përdorimit, përzieni mirë produktin me një mikser me rpm të ulët. Konfirmo cilësinë e sipërfaqes së rrafshët të nënshtresës, korrigjoni nëse është e nevojshme dhe aplikoni materiali me një mistri të lëmuar çeliku inox ose plastike. Në vijim, ‘barazoni’ materialin në trashësinë maksimale të kokrrës duke ‘shtypur’, me lëvizje të rrumbullakëta, rrethore duke përdorur një plastik për paraqitje, në varësi të efektit të dëshiruar estetik. Koha e punës për të zbutur materialin varet nga thithja e substraktit dhe temperatura e ambientit, pasi materiali të vendoset dhe para se të thahet plotësisht, midis 10 deri në 20 minuta.
Change Language »