Dekoll sh.p.k
Fabrika më moderne në Ballkan falë
teknologjisë së fundit italiane te prodhimit.
Lexo më shumë

Misioni Ynë

Me një kapacitet prodhimi 60 tonë në orë dhe një sipërfaqe prej 62.000 m2 Dekoll është kompania udhëheqëse në prodhimin e materialeve të parapërgatitura të ndërtimit në tregun Shqiptar. Gjithashtu kompania Dekoll ka në fokus dhe zgjerimin në tregjet ndërkombëtare, duke eksportuar produktet Made in Albania me standarte europiane në mbi 20 shtete.

Vizioni Ynë

Cilësia e Produkteve

Teknologjia Moderne

Kujdesi dhe Mbrojtja e Mjedisit

Fakte rreth Dekoll

Mbi 0 Shtete

Ku eksportohen produktet tona

99
Mbi 0 Produkte

Të çertifikuara për industrinë e ndërtimit

7-1-1
+ 0

Orë pune për kërkim zhvillim

tons
+ 0 Milion

Ton produkte të prodhuara në vit

Zgjidhje për çdo tipologji!

Dekoll sh.p.k. është fabrika më moderne në Ballkan në saj të teknologjisë së fundit italiane të prodhimit, aktiviteti i së cilës konsiston në prodhimin e materialeve të ndërtimit si: koll, grafiato, fino, auto nivelant, suva mbushëse, sistem hidroizolimi dhe termoizolimi për çdo tipologji.

5

Ndërtesë e re

6

Ndërtesë e vjetër

COMMERCIAL BUILDING

Ndërtesë biznesi

3

Fabrika

2

Zona publike

7

Zona sportive

4

Infrastrukturë

| Projekte

Bashkia Tiranë

Restaurim, Lyerje

Pazari i Ri

Restaurim, lyerje

Bllok Pallatesh

Restaurim, lyerje

| Aplikime

ECO+ – Aplikimi – DEKOLL
STRONGKOLL – Aplikimi – DEKOLL
ULTRAFUGA – Aplikimi – DEKOLL

Na kontaktoni

Nëse jeni të interesuar për produkte shërbim apo bashkëpunim, stafi i Dekoll do të jetë gjithmonë në shërbimin tuaj.

Change Language »