TOPFLOOR

Pluhur kuarci me bazë çimento gri, i gatshëm për përdorim. Për ambjente të jashtme dhe të brendshme. I klasikuar sipas standartit CT40 F6 EN 13813. I lehtë në punim, i shpejtë dhe ekonomik, paraqet punim të mirë dhe densitet të lartë sipërfaqësor, rezistencë të lartë mekanike ndaj abrazionit dhe depërtueshmërisë.

TOPFLOOR

Pluhur kuarci me bazë çimento gri, i gatshëm për përdorim. Për ambjente të jashtme dhe të brendshme. I klasikuar sipas standartit CT40 F6 EN 13813. I lehtë në punim, i shpejtë dhe ekonomik, paraqet punim të mirë dhe densitet të lartë sipërfaqësor, rezistencë të lartë mekanike ndaj abrazionit dhe depërtueshmërisë.

Pamja: Pluhur Paketimi: Thase letre 15kg në paleta me 1080 kg Ngjyra:Gri, Jeshile, Kuqe Kokrrizimi:≤ < 0.1mm Masa vëllimore në të thatë: 1300 kg/m3 Masa vëllimore e llacit te njomë:1600 kg/m3 Magazinimi: Të ruhet në vënde të thata mbi paleta druri, 12 muaj nga data e prodhimit Ujë për përzjerjen: 5-5.5 litra/thes Temperaturat e aplikimit: Nga 5°C deri në 35°C Trashësia e aplikimit: 3 mm /dorë Mënyra e aplikimit: 2 duar Konsumi: 1.3 -1.5 kg/m2/mm Shtresat e aplikimit: Dy duar Koha e pritjes per doren e dytë: > 2 orë Rezistenca në shtypje (28 ditë): > ≥ 1.6N/mm2 Rezistenca në përkulje (28 ditë): > ≥ 0.8 N/mm2 Absorbimi i ujit: ≥ Kategoria WO Përcjellshmëria e avijve (µ): > 5/20 Konduktiviteti termik (λ10, dry): > 0.35 Reaksioni ndaj zjarrit: ≥ Klasa A1 PDF: TOPFLOOR.pdf
Fusha e aplikimit Për dysheme industriale (betoni), për kapanone, oçina, magazina, garazhe, rampa, etj. Për ambjente të jashtme dhe të brendshme, si dhe për ndërtesa me trak të lartë. Përgatitja e bazamentit Kontrolloni që dyshemeja e betonit të jetë akoma e njomë, uniforme dhe e niveluar mirë. APLIKIMI PLUHUR: Mbi beton të freskët, përpara llimit të tharjes. Shpërhapni pluhurin e kuarcit në mënyrë uniforme mbi sipërfaqen e betonit me rreth 3-5 kg/ m2 në një ose disa shtresa. Sapo kuarci të ketë absorbuar lagështinë nga sipërfaqja e betonit bëni nivelimin e duhur me helikopter. APLIKIMI PASTE: Përzieni një thes TOPFLOOR 25 kg me rreth 3.5-4 litra ujë, me dorë ose me përzierës elektrik me numër të ulët xhirosh derisa të arrini një pastë homogjene dhe plastike. Produkti aplikohet direkt në beton të njomë me një trashësi prej 6-10 mm. Kujdes! Realizoni fuga në hapsira rreth 4m dhe të njomet sipërfaqja për 7 ditët e para
Change Language »