Misioni Ynë

Me një kapacitet prodhimi 60 tonë në orë dhe një sipërfaqe prej 62.000 m2 Dekoll është kompania udhëheqëse në prodhimin e materialeve të parapërgatitura të ndërtimit në tregun Shqiptar. Gjithashtu kompania Dekoll ka në fokus dhe zgjerimin në tregjet ndërkombëtare, duke eksportuar produktet Made in Albania me standarte europiane në mbi 20 shtete.

Vizioni Ynë

Mbi 0 Shtete

Ku eksportohen produktet tona

99
Mbi 0Produkte

Të çertifikuara për industrinë e ndërtimit

7-1-1
+ 0

Orë pune për kërkim zhvillim

tons
+ 0Milion

Ton produkte të prodhuara në vit

Na kontaktoni

Nëse jeni të interesuar për produkte shërbim apo bashkëpunim, stafi i Dekoll do të jetë gjithmonë në shërbimin tuaj.

Copyright © 2023 Dekoll. All Rights Reserved.

Change Language »