Përse Pinto?
Sepse Pinto ofron bojërat me cilësi më të lartë sipas standarteve europiane.

Architects

Rreth Nesh

Kur bëhet fjalë për bojra për shtëpinë apo biznesin tuaj ne kemi vendosur standartin e përsosmërisë. Ndërtuar në vitin 2015, bojërat Pinto Color janë bojëra me lëndë të para ekologjike me një performancë të pakrahasueshme. Nga ana tjetër ne ofrojmë një shumëllojshmëri ngjyrash që përmbushin imagjinatën tuaj.
Me një laborator të pajisur me pajisjet më të avancuara e teknologjinë më modern në Ballkan, ne sjellim gjithmonë produktet më cilësore për klientët tanë. Një gamë e gjerë produktesh e cila përmbush çdo nevojë të tregut vendas e më gjerë, në bazë të produkteve cilësore, teknologjisë më të avancuar dhe një ekipi shkencor me një profesionalizëm të lartë.
Lexo më shumë ...

Vizioni

Ne duam të jemi pranë cdo klienti individ apo biznes, për të përmbushur cdo nevojë tyren me përkushtim maksimal. Duam ti japim ngjyrë imagjinatës tuaj, me produkte cilësore njëkohësisht të sjellim risi në mënyrë të vazhdueshme për të përmirësuar jetesën tuaj.

Përgjegjësia Sociale

Te gjitha produktet tona janë krijuar me materiale të para ekologjike pasi moto e kompanisë tonë është “Ndërtojmë sot, për të ardhmen”. Nga ana tjetër të gjitha produktet janë të testuara dhe certifikuara në laboratorët më të mirë ndërkombëtarë sipas standarteve ISO.
Pinto Color sigurohet që të gjithë punonjësit të marrin trajnimin e nevojshëm përsa I përket produkteve tona, përdorimit të tyre në mënyrë që këtë informacion ta përcjellin më së miri tek bashkëpunëtorët tanë. Po ashtu mundohemi të jemi krah punonjësve, partnerëve dhe klientëve në cdo moment duke i asistuar ata maksimalisht. Nga ana tjetër sigurohemi që të gjitha produktet të jenë të pajisura me informacionin e saktë mbi përbërjen, përdorimin, certifikimet apo limitimet që kanë për të garantuar transparencë maksimale dhe për të marrë më të mirën nga cdo produkt.
Lexo më shumë ...

Produkte

Paletë · 20 Ngjyra

Trendet e Ngjyrave 2022


Mysterious

5020 - R80B


Wild Flower

2040 - Y90R


Hint of Violet

1010 - R40B


Pale Moon

0505 - Y40R


Morning Dew

1002 - G


Steam

0603 - G40Y


October Mist

1010 - G10Y


Përse Pinto