Fabrika më moderne në Ballkan në saj të teknologjisë së fundit italiane të prodhimit.

Dekoll shpk është kompania lider në tregun shqiptar dhe jo vetëm, në ofrimin e produkteve të parapërgatitura të ndërtimit. Në Dekoll do të gjeni të gjitha materialet e nevojshme si: kollë, grafiato, fino, auto nivelantë, suva mbushëse, produktet për sistemet e hidroizolimit, termoizolimit e gjithçka tjetër. Është fabrika më moderne në Ballkan falë teknologjisë së fundit italiane të prodhimit. Dekoll është një investim i Brunes sh.p.k, kompania distributore më e madhe dhe më prestigjoze e pllakave dhe mobiljeve me mbi 27 vite përvojë në tregun shqiptar, që zë mbi 60% të tregut në sektorin e tregtimit së pllakave. Brunes disponon një rrjet prej 8 dyqanesh të vendosur në të gjithë Shqipërinë. Dekoll operon me një kapacitet prodhimi prej 75 tonësh në orë dhe një sipërfaqe fabrike prej 62 000 m², duke përmbushur në këtë mënyrë nevojat e klientëve dhe partnerëve me një gamë të gjërë të produkteve cilësore. Po ashtu kompania jonë synon zgjerimin gjithmonë e më tepër në tregjet ndërkombëtare duke eksportuar produktet Made in Albania me standarde evropiane në mbi 20 shtete në 3 kontinente.
Change Language »