GRATEX SILIKONI

Shtresë përfundimtare dekorative akrilike për përdorim fasadash të jashtme por edhe sipërfaqesh të brendshme. Ky produkt formon një strukturë të qëndrueshme, rezistente ndaj kushteve atmosferike si rrezeve të diellit dhe formimit të myqeve sepse lejon përshkueshmërinë e avujve. Është një produkt i thjesht në aplikim, me shtrirje dhe ngjitje shumë të mirë.

GRATEX SILIKONI

Shtresë përfundimtare dekorative akrilike për përdorim fasadash të jashtme por edhe sipërfaqesh të brendshme. Ky produkt formon një strukturë të qëndrueshme, rezistente ndaj kushteve atmosferike si rrezeve të diellit dhe formimit të myqeve sepse lejon përshkueshmërinë e avujve. Është një produkt i thjesht në aplikim, me shtrirje dhe ngjitje shumë të mirë.

Pamja: Pastë Ngjyra: E bardhë Koha e tharjes: 24 – 48 ore ne varesi te temperatures dhe lageshtise se ambjentit. Djegshmëria: I padjegshëm Rezistenza ndaj lagështirës: E mirë pH i përzierjes: 8-9 Temperatura e aplikimit: +50C deri +350C dhe lageshti relative me te ulet se 80%. Koha e tharjes varet nga kushtet e motit (temperature dhe lageshtira). Dendësia: 1,85 ± 0.05 kg/lt Paketimi: Ne kova plastike 25 kg Ruajtja: 24 muaj ne paketim origjinal dhe ne vend te fresket. Magazinimi: Ruhet ne vende te mbrojtura nga ekspozimi ne diell. Mbrojeni nga ngricat. PDF: GRATEX SILIKONI
PËRGATITJA E SUPORTIT Suporti ku do të aplikohet GRATEX SILIKON paraprakisht duhet të pastrohet nga pluhurat si edhe mbetjet e naftës, dyllit dhe materialeve ngjitese. Pastrimi i te siperpermendurave realizohet në mënyrë manuale. Suportet duhet të jenë të sheshta dhe mekanikisht të qëndrueshme. Përpara aplikimit të ketij produkti suporti duhet të rrafshohet dhe të nivelohet me Ecoliner ose Bondex e me pas te lyhet me Astar Grafiato. MËNYRA E APLIKIMIT TE PRODUKTIT Produkti përzihet derisa të formohet një masë homogjene dhe lehtësisht e aplikueshme. Përzierja mund të bëhet me një përzierës elektrik me xhiro të ngadalt. Duhet treguar kujdes që përzierësi të jetë plotësisht i pastër nga mbetje pigmentesh të ndryshme për të shmangur çdo ndryshim në produktin e formuar. Aplikimi i produktit realizohet në mënyrë manuale nëpërmjet një malle dhe punohet në drejtim horizontal, vertikal ose rrethor në varësi të efektit estetik që dëshiron të realizosh. E gatshme per aplikim ne forme paste, e bardhe ose me ngjyre. E disponueshme ne granulometri te ndryshme. Produkti përzihet derisa të formohet një masë homogjene dhe lehtësisht e aplikueshme. Përzierja mund të bëhet me një përzierës elektrik me xhiro të ngadalt. Duhet treguar kujdes që përzierësi të jetë plotësisht i pastër nga mbetje pigmentesh të ndryshme për të shmangur çdo ndryshim në produktin e formuar. Aplikimi i produktit realizohet në mënyrë manuale nëpërmjet një malle dhe punohet në drejtim horizontal, vertikal ose rrethor në varësi të efektit estetik që dëshiron të realizosh. E gatshme per aplikim ne forme paste, e bardhe ose me ngjyre. E disponueshme ne granulometri te ndryshme.
Change Language »