CIMENTO E BARDHE

Çimento së bardhë CEM I 42.5R Çimento e bardhë e cilësisë së lartë. Për përgatitjen e betoneve, suvave mbushëse, finove, stukove dhe kollës së pllakave. Falë markës së lartë që ka (42.5),
arrin të fitojë dhe një rezistencë të madhe mekanike në produktet e kombinuara.

CIMENTO E BARDHE

Çimento së bardhë CEM I 42.5R Çimento e bardhë e cilësisë së lartë. Për përgatitjen e betoneve, suvave mbushëse, finove, stukove dhe kollës së pllakave. Falë markës së lartë që ka (42.5),
arrin të fitojë dhe një rezistencë të madhe mekanike në produktet e kombinuara.

Change Language »