FUGALASTIC

Aditiv plastifikues për rritjen e elasticitetit në stukon e pllakave.
Aditivë i lëngshëm, me bazë polimeresh me dispersion ujor për përmirësimin e vetive të stukove të pllakave. Përmirëson ndjeshëm elasticitetin (flexibilitetin), rezistencën mekanike dhe rrit papërshkueshmërinë ndaj ujit. I përshtatshem për produktet Defuga dhe Ultrafuga, për fuga nga 0-4 mm dhe 2-15 mm.

FUGALASTIC

Aditiv plastifikues për rritjen e elasticitetit në stukon e pllakave.
Aditivë i lëngshëm, me bazë polimeresh me dispersion ujor për përmirësimin e vetive të stukove të pllakave. Përmirëson ndjeshëm elasticitetin (flexibilitetin), rezistencën mekanike dhe rrit papërshkueshmërinë ndaj ujit. I përshtatshem për produktet Defuga dhe Ultrafuga, për fuga nga 0-4 mm dhe 2-15 mm.

Pamja: Lëng i bardhë Paketimi:Bidon 1 kg/5kg/25kg Magazinimi: Të ruhet në vënde të thata mbi paleta druri Koha e magazinimit:12 muaj nga data e prodhimit Masa vellimore: 1.04 gr/cm3 Viskoziteti: 15 mPa •s pH i përzierjes: 8 Temperatura e aplikimit: +50C deri në +350C. Reaksioni ndaj zjarrit: Klasa A1 Rritje te rezistences mekanike: 15-30% PDF: Fugalastic.pdf
Fusha e aplikimit Për përgatitjen e stukove të pllakave me bazë çimento. Në ambjente të brëndshme dhe të jashtme, pishina, ambjente industriale si dhe ambjenteve të ekspozuara ndaj kushteve atmosferike ekstreme (ngricave dhe të nxehtit). Përgatitja e perzierjes Uji i përzierjes për të përgatitur stukon e pllakave, zëvendësohet me një përzierje të FUGALASTIC dhe ujit, në raporte 1:1 deri në 1:3, sipas volumit. Fillimisht përzieni sasinë e latexit me ujin dhe më pas shtoni produktin me bazë çimento, në mënyrë që të evitoni krijimin e bulezave të ajrit dhe të kokrrizave.
Change Language »