çertifikime

ISO 9001:2008

Green Building Council – SOCIO

Teknologjia moderne, cilësia e produkteve, kujdesi dhe mbrojtja e mjedisit, siguria e punonjësve dhe përmbushja e kërkesave të klientëve, vërtetohen më së miri nga certifikimet dhe standarded që kanë produktet Dekoll.

Dekoll është çertifikuar me ISO 9001:2008 që vërteton se ofron produkte që plotësojnë nevojat e klientëve në përputhje me standardet dhe rregullat ligjore dhe ka qëllim që të rrisë kënaqësinë e klientëve nëpërmjet aplikimit të një sistemi efektiv duke përfshirë edhe proçeset për përmirësim të vazhdueshëm.

Gjithashtu Dekoll është certifikuar nga Green Building Council – SOCIO, që tregon angazhimin në mbrojtjen e mjedisit dhe ofrimin e produkteve eco-building që janë shumë miqësore me mjedisin dhe shoqërinë.

Vlen për tu theksuar që të gjitha produktet e Dekoll, janë të certifikuara sipas standardeve europiane, nga laboratorët më të mirë ndërkombëtarë.

Change Language »