Sherbimet

Izolimi i shkëlqyer termik

Panelet e izolimit TERMAX janë jashtëzakonisht efikase për izolim ndaj nxehtësisë, luhatjeve të temperaturave duke dhuruar nje ambjent komod. Në dimër muret qëndrojnë të ngrohtë, ndërsa në verë më të freskët.

Izolimi akustik i provuar

Termax EPS ofron izolimin akustik, për të gjithë ata që kërkojne ta zgjidhin përjetësisht problemin e zhurmave, falë cilesisë së produktit.

Jetëgjatësia

Produkti Termax EPS nuk degradon, nuk dekompozohet dhe prandaj mund të përdoret ne jetëgjatësi.

Interesi financiar

Izolimi termik i ndertesave është një investim sigurtë dhe në aspektin ekonomik pasi kursen energji , ul kostot për ngrohje , zvogëlon emetimin e gazit CO2 në atmosferë si rezultal i uljes së përdorimit të energjive të tjera alternative (gaz ,diesel etj ). Të gjitha produktet e materialeve Termax EPS ofrojnë raportin më të mirë çmime/performancë në krahasim me çdo produkt tjetër izolues të nxehtësisë.

Shfrytëzimi i shumëfishtë

Mund të prodhohet në çdo formë ose madhësi dhe kombinohet me një shumëllojshmëri të gjëre materialesh. Shërben si zëvendesues i inerteve, për prodhimin e BETONEVE ME PËSHE TË LEHTËSUAR që janë betone të lehtësuar deri në 75% krahasuar me normalin. I përshtatshem për ndërtimin e pallateve apo shtëpive shumëkateshe që nuk duan të shtojnë peshën. I përshtatshëm për një izolim termik dhe akustik, shumë rezistent ndaj zjarrit dhe me jetëgjatësi të lartë. Shërben për prodhimin e arkave të ambalazhimit të peshkut dhe fruta-perimeve. Shërben për prodhimin e kallëpeve dekorative, madje të veshura edhe me rezinat përkatëse.

Mësoni më shumë rreth

Termax

Shiko videon