Rreth nesh

Historiku i Kompanisë

Dekoll sh.p.k është një kompani aktiviteti i së cilës konsiston në prodhimin e materialeve të ndërtimit si: Sistemi i ngjitjes së pllakave, mbushjes së fugave, termoizolimit, hidroizolimit, finitura veshje dekorative llaçra bojra etjTermax sh.p.k synon të bëhet kompania udhëheqëse në prodhimin e materialeve të polisterolit në tregun shqiptar, duke përmbushur nevojat e klientëve dhe partnerëve të saj me një gamë të gjërë të produkteve cilësore. Gjithashtu Termax synon zgjerimin në tregjet ndërkombëtare duke eksportuar produktet Made in Albania me standarde europiane. Për ne politika kryesore është respektimi i mjedisit. Modernizimi i proçesit të prodhimit synon jo vetëm rritjen e efikasitetit dhe optimizimin e cilësisë së produktit, por edhe

Termax

Vlerat e termax

Seriozitet Rezistencë

Made in Albania Me stanarte europiane

Qëndrueshmëri Garanci

Serjoziteti i punës tonë vlerërsohet me mënyrën se si punojmë dhe produktet që posedojmë

Cilësi Përshtatshmëri

Produktet më të fundit, aparaturat më moderne na sjellin ne me një risi ne treg

Teknologji Besueshmëri

Izolimi i shkëlqyer termik, izolimi akustik i provuar , jetëgjatësia, interesi financiar dhe shfrytëzimi i shumëfishtë janë karakteristika të pakontestueshme në kompaninë tonë

Siguri Automatizim

Respektimi i mjedisit dhe minimizimin e ndikimeve negative që vijnë nga jashtë është misioni dhe vizioni ynë kryesor

Vizion Koherencë

Izolimi efikas ndaj nxehtësisë dhe temperaturave të luhatshme dhuron ambjente komod