Produktet

Produktet tona


PIKORE

PIKORE Lloji:Rrjetë cilësore ,Rrjetë portokalli Njësia:copë Paketimi:2.5m / copë


KËNDORE

KËNDORE Lloji:Rrjetë cilësore ,Rrjetë EU (10*15) Njësia:copë Paketimi:2.5m / copë


UPA PLASTIKE

UPA PLASTIKE Gjatësia:8 cm,10 cm,12 cm,14 cm,16 cm,20 cm Njësia:copë Paketimi:500 copë/kuti


RRJETË

Lloji:160g/m2 Njësia:(m) metër Paketimi:50 m linear


Grafiato

GRAFIATO eshte shtrese perfundimtare dekorative akrilike per perdorim fasadash te jashtme por edhe siperfaqesh te brendshme. E


ECOLINER

Astar universal me bazë çimento të bardhë, nivelues dhe rrafshues për pllaka izolimi termik, si dhe mbi


STIROBOND

Ngjitës për pllaka izolimi termik, EPS, XPS, për fasadë dhe xokolaturë. Gëzon aftësi shumë të mira në


EPS FG90 (grafit)

EPS FG90 (grafit) 1. Qendrueshmëri në formë gjatë luhatjeve atmosferike 2. Dendësi homogjene 3. Veti hidrofobike


EPS F150

EPS F150 1. Qendrueshmëri në formë gjatë luhatjeve atmosferike 2. Dendësi homogjene 3. Veti hidrofobike 4.


EPS F120

EPS F120 1. Qendrueshmëri në formë gjatë luhatjeve atmosferike 2. Dendësi homogjene 3. Veti hidrofobike


EPS F100

EPS F100 1. Qendrueshmëri në formë gjatë luhatjeve atmosferike 2. Dendësi homogjene 3. Veti Hidrofobike


EPS F80

EPS F80 1. Qendrueshmëri në formë gjatë luhatjeve atmosferike 2. Dëndësi homogjene Përcaktimi:Panel Termoizolues EPS


BONDEX

Ngjitës dhe rrafshues për pllaka izolimi termik, EPS, XPS dhe lesh guri. Për fasadë dhe xokolaturë. Gëzon


Astar Grafiato

ASTAR GRAFIATO është një material i lëngshëm me bazë rezinë akrilike per trajtimin e suporteve perpara aplikimit


KALLËP PËR MBUSHJE

KALLËP PËR MBUSHJE SOLETASH 1. I përshtatshëm për ndërtimin e dyshemeve dhe tarracave të pallateve apo shtëpive shumëkatëshe


KOKRRIZORË

KOKRRIZORË 1. I përshtatshëm për ndërtimin e dyshemeve dhe tarracave të pallateve apo shtëpive shumëkatëshe që nuk