RRJETË

Lloji:160g/m2

Njësia:(m) metër

Paketimi:50 m linear

Category:

Rrjetë përforcuese për fasada të vjetra,
nyje teknike dhe sisteme termoizolimi.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “RRJETË”

Your email address will not be published. Required fields are marked *