PIKORE

PIKORE

Lloji:Rrjetë cilësore ,Rrjetë portokalli

Njësia:copë

Paketimi:2.5m / copë

Category:

Pikore plastike me rrjetë me ÿbra qelqi
për ballkone dhe dritare.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PIKORE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *