KOKRRIZORË

KOKRRIZORË

1. I përshtatshëm për ndërtimin e dyshemeve dhe
tarracave të pallateve apo shtëpive shumëkatëshe që
nuk duan të shtojnë peshën.
2. I rekomandueshrëm për izolim termik dhe akustik
3. Shumë rezistent ndaj zjarrit dhe me jetëgjatësi të
lartë
4. Nënshtresë izoluese për pllaka dhe parket
5. Rezistencë e larte në shtypje
Përcaktimi: Kokrrizë Polisteroli
Ngjyra:e bardhë
Ambalazhi:Polietilen
Stazhionimi:28 ditë
Njesia matëse: kg/m3
Standarti referuar:EN 13163
Përmbajtja e kokrrizës : Gaz Pentan
Dimensionet e panelit:1000mm*500mm
Rezistenca në ngjeshje: 1000 kPa
Ngarkesa e lejueshme shtypje (2% ngjeshmëri):20kPa (2t/ m2)
Koefiçenti i percjellshmerise termike (λ):0.076 W/mK
Reaksioni ndaj zjarrit:Vetëshueshëm

Category:

Kokrrizë polisteroli që shërben si zëvendësues i inerteve, për prodhimin e BETONEVE ME PESHE TË LEHTËSUAR që janë betone të lehtësuar deri në 75% krahasuar me normalin.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KOKRRIZORË”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *