Rrjete

Lloji:160g/m2

Njësia:(m) metër

Paketimi:50 m linear

Category:

Rrjetë përforcuese për fasada të vjetra, nyje teknike dhe sisteme termoizolimi.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rrjete”

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *