Home

Historiku i Kompanisë

TERMAX sh.p.k është kompania më e re dhe më moderne në Ballkan në saj të teknologjisë së fundit italiane të prodhimit sipas standarteve Europiane.

Aktiviteti i kësaj kompanie konsiston në prodhimin e materialeve termoizoluese si : -Panele Termoizolimi EPS (polisterol dhe grafit), -arkat e peshkut, -bikurinat e serave. Këto panele shërbejnë për izolimin e tavaneve, mureve, çative, dyshemeve për të gjitha llojet e ndërtesave të banimit, industriale etj.

Lexo më tepër

Vlerat e Termax

Cilësi
Përshtatshmëri

Made in Albania Me stanarte europiane

Siguri
Automatizim

Izolimi i shkëlqyer termik, izolimi akustik i provuar , jetëgjatësia, interesi financiar dhe shfrytëzimi i shumëfishtë janë karakteristika të pakontestueshme në kompaninë tonë

Rezistencë
Seriozitet

Serjoziteti i punës tonë vlerërsohet me mënyrën se si punojmë dhe produktet që posedojmë

Vizion
Koherencë

Respektimi i mjedisit dhe minimizimin e ndikimeve negative që vijnë nga jashtë është misioni dhe vizioni ynë kryesor

Teknologji
Besueshmëri

Produktet më të fundit, aparaturat më moderne na sjellin ne me një risi ne treg

Efiçensë
Bashkëpunim

Izolimi efikas ndaj nxehtësisë dhe temperaturave të luhatshme dhuron ambjente komod

Partnerët Tanë

Çfarë është polisteroli ?

01

Izolimi i shkëlqyer termik

Panelet e izolimit TERMAX janë jashtëzakonisht efikase për izolim ndaj nxehtësisë, luhatjeve të temperaturave duke dhuruar nje ambjent komod. Në dimër muret qëndrojnë të ngrohtë, ndërsa në verë më të freskët.

02

Izolimi akustik i provuar

Termax EPS ofron izolimin akustik, për të gjithë ata që kërkojne ta zgjidhin përjetësisht problemin e zhurmave, falë cilesisë së produktit.

03

Jetëgjatësia

Termax EPS ofron izolimin akustik, për të gjithë ata që kërkojne ta zgjidhin përjetësisht problemin e zhurmave, falë cilesisë së produktit. Produkti Termax EPS nuk degradon, nuk dekompozohet dhe prandaj mund të përdoret ne jetëgjatësi.

Lexo më tepër

Komforti termik i ambjenteve tuaja
është objektivi jonë…..

Produktet më të fundit

PIKORE

PIKORE Lloji:Rrjetë cilësore ,Rrjetë portokalli Njësia:copë Paketimi:2.5m / copë

KËNDORE

KËNDORE Lloji:Rrjetë cilësore ,Rrjetë EU (10*15) Njësia:copë Paketimi:2.5m / copë

UPA PLASTIKE

UPA PLASTIKE Gjatësia:8 cm,10 cm,12 cm,14 cm,16 cm,20 cm Njësia:copë Paketimi:500 copë/kuti

RRJETË

Lloji:160g/m2 Njësia:(m) metër Paketimi:50 m linear

Na kontaktoni

Telefononi

(+355) 44 500 376

Email

info@dekoll.al

Adresa

Autostrada Durrës-Tiranë, km 5

[{"featureType":"water","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#d3d3d3"}]},{"featureType":"transit","stylers":[{"color":"#808080"},{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#b3b3b3"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"weight":1.8}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#d7d7d7"}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ebebeb"}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#a7a7a7"}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#efefef"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"color":"#696969"}]},{"featureType":"administrative","elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#737373"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#d6d6d6"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{},{"featureType":"poi","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#dadada"}]}]